Sinds 2000

Mandaat is een onafhankelijk management bureau.

Wij zijn een onafhankelijk interim management bureau met een jarenlange ervaring met succesvolle interim-opdrachten in het MKB, familiebedrijven, mid-corporates en zelfs multinationals.

Mandaat levert maatwerk op gebied van de juiste interim professionals op de juiste plek. De kracht van Mandaat zit in ons grote netwerk van interim zwaargewichten die wij nationaal en internationaal inzetten. Wij doen dit o.a. in Handel & Industrie, FMCG, Bouw en Vastgoed, Energie, Zakelijke Dienstverlening en Gezondheidszorg.

Wij geloven als ervaren ondernemers in samenwerking, verbinding en zijn wij bij iedere opdracht van voor tot eind persoonlijk betrokken.

 

JBR Mandaat Jan Kalisvaart
Interim Management bij de Jopenkerk bierbrouwers - JBR Mandaat

Het belang van de onderneming staat altijd voorop.

Hoe de situatie ook is en wat de bedrijfsomstandigheden ook zijn, Interim Management van Mandaat is er altijd op gericht om tot de beste oplossingen en resultaten voor uw organisatie te komen. Er is geen ‘one size fits all’ aanpak. Mandaat levert ‘maatwerk’.

Omdat wij het lastig vinden om over onszelf te praten, citeren wij graag wat interim managers en opdrachtgevers over ons zeggen:

“De mannen van Mandaat zijn recht door zee, maken er geen poppenkast van, zijn duidelijk in hun afspraken en komen snel en adequaat met kandidaten.”

“Door hun eigen kennis en ervaring van zowel MKB bedrijven, start ups, private equity als grotere corporates kunnen ze actief mee denken bij het vinden van de juiste management oplossing. Echte ondernemers!”

 

Mensen maken het verschil.

Het Interim Management netwerk van Mandaat biedt toegang tot interim managers die voor u het verschil gaan maken. In crisis-, tranformatie-, integratie- of interim management. Wij werken met managers die aantoonbaar succesvol zijn in eindverantwoordelijke posities en professioneel toonaangevend zijn; algemeen of functioneel.

Al decennia lang bouwt Mandaat dagelijks aan een netwerk van hoog gekwalificeerde interim professionals om u per direct van dienst te kunnen zijn. Of het nu gaat om crisis management, transformatie processen, project management of tijdelijke vervanging, bij Mandaat krijgt uw opdracht dan ook de persoonlijke aandacht van een Mandaat partner.

 

 

Jan Kalisvaart - Diederik van den Biggelaar - JBR Mandaat Teamfoto
Het Kantoor van JBR Mandaat

De geschiedenis van Mandaat.

Het bureau werd in 2000 opgericht vanuit Custom Management en in 2009 overgenomen door Diederik van den Biggelaar en Jeroen Nuesink (beiden ex vennoten van Custom Management) die Mandaat als zelfstandige onderneming voortzetten.

Eerder was Mandaat uitsluitend actief op het gebied van herstructurering en de hulp aan ondernemingen in zwaar weer in Nederland. Vanaf 2012 heeft Mandaat aanvullende een unieke positie opgebouwd in managers voor buitenlandse vestigingen van Nederlandse bedrijven.

In 2017 trad Janco Duvekot toe als partner als opvolger van Jeroen Nuesink.

In oktober 2020 werd Mandaat onderdeel van JBR en is sindsdien gevestigd aan Het Rond 6a in Zeist, waarna in april 2021 Jan Kalisvaart is toegetreden als de nieuwe Managing Partner. Diederik van den Biggelaar blijft verbonden als Associate Partner.

Het pand van JBR Mandaat in Zeist

Management that works.

Zoekt u specifieke ervaring of diepgaande kennis voor uw vestiging in Nederland of in het buitenland? Of heeft u interim management ondersteuning nodig omdat het even tegenzit?

We denken graag met u mee.